Samenwerken

Sponsoring van uw feest of evenement

Als u een feest of evenement organiseert zult u merken dat uw begroting/budget vaak flink wordt overschreden. Wij weten als geen ander dat een evenement duur kan uitvallen. Evenementen organisatie is een vak apart, en als u het in eigen hand houdt kan het makkelijk zijn dat u in eerste instantie belangrijke dingen vergeet. Als achteraf blijkt dat de rekening duurder blijkt te zijn dan de bedoeling was, is dat een flinke domper op de feestvreugde. Feest geslaagd, bankrekening leeg!

Sponsoring verenigingen, scholen en stichtingen

Wij kunnen in sommige gevallen meehelpen en een deel sponsoring aanbieden. Met name voor scholen, verenigingen en stichtingen willen wij graag tegemoet komen in de kosten, in de vorm van een stukje sponsoring. Vaak kunt u ons iets terug aanbieden in de vorm van reclame. Denk hierbij aan een link/logo op uw website, een vermelding in de schoolkrant of vermelding op social media. U heeft minder kosten, en wij vergroten onze naamsbekendheid in de regio!

Sponsoring aanvragen

Wij sponsoren wij alleen als we hiervoor ook iets terugzien. Ook wij moeten uiteindelijk natuurlijk een boterham kunnen verdienen. Heeft u een goed voorstel? Neem gewoon contact op voor de mogelijkheden. Iedere sponsoraanvraag wordt afzonderlijk beoordeeld!

    Samenwerkingen

    Wil je samenwerken? Neem dan contact op!